penna svartvit

Suosituksia

Mitä asiakkaamme sanovat meistä.

Palkkasimme toimiston ensimmäistä kertaa jo 90-luvulla ja pääosin kyseessä on ollut liikejuridiikkaan liittyvät oikeudenkäynnit. Ajan myötä on kasvanut suhde, joka on taannut sen, että asianajaja ymmärtää meitä ja yritystoimintaamme, ja se on ollut todella tärkeää. Varsinkin kun on kyse merkittävistä summista ja intresseistä, niin haluaa että asiaa hoitava juristi on tuttu ja ymmärtää asiakasta ja alaa.”
– Yritysasiakas Vaasasta

”Päädyin valitsemaan Näsman & Båskin kahden suosituksen perusteella. Voin sanoa, että oli loistava valinta! Olen hyvin tyytyväinen sekä asianajajan rauhallisuuteen että neuvottelutaitoihin. Minua kuunneltiin asiakkaana ja pidettiin ajan tasalla kaikesta mitä prosessin aikana tapahtui. Tämä oli erityisen tärkeää minulle, koska prosessi oli pitkä ja sen takia oli tosi kiva saada väliaikatietoja aika ajoittain. Asioista myös otettiin selvää, jos ei heti ollut tietoa kaikista seikoista ja tuntui vahvasti, että Christianilla oli ohjat käsissä.”
– Jaana Dahl, Mustasaari

”Törmäämme niin moniin oikeudellisiin kysymyksiin ja haasteisiin toiminnassamme, kuten työsopimuskysymyksiin, taloudelliseen valvontaan, yrityskauppoihin ja erilaisiin vastuukysymyksiin, että emme mitenkään selviäisi ilman pätevää ja ammattimaista oikeudellista apua. Olemme käyttäneet Asianajotoimisto Näsman & Båskia yli 20 vuoden ajan siksi, että he ovat aina vastanneet niihin vaatimuksiin ja odotuksiin, joita olemme heille asettaneet.”
– Björn Hartman, Oy C.J. Hartman Ab:n, Hartman Rauta Oy:n ja Oy Hartman Invest Ab:n toimitusjohtaja

”Olemme hoitaneet monta oikeusjuttua Näsman & Båskin avulla ja olemme hyvin tyytyväisiä saamaamme palveluun. Sabina Saramo on yksityiskohtaisesti osannut selittää, mitä eri asiat tarkoittavat ja yhteistyö toimiston kanssa on ollut välitöntä ja luontevaa.”
– Lauri Laajala, Perhon kunnanjohtaja

”Päädyin suosituksesta ottamaan yhteyttä Näsman & Båskiin edunvalvontavaltuutusten tekemistä varten – ja suositus piti todella paikkansa; palvelu oli hyvin ystävällistä ja nopeaa, ja sain hyviä neuvoja omaa tilannettani varten konsultoivan otteen kautta.”
– Henkilöasiakas, 2021