bakgrund NB

Yritys

Työpöydältä kotoa käsin kymmenen henkeä työllistävään toimistoon.

Historia

Tarinamme alkaa vuodesta 1998, jolloin Näsman & Näsman perustettiin – siihen aikaan yritys tarjosi juridisia palveluita Christian ja Maarit Näsmanin kodin lastenhuoneen pieneltä työpisteeltä. Sen jälkeen toimiston toiminta on laajentunut niin henkilökunnan lukumäärän kuin eri oikeudenalojen tuntemuksenkin osalta. Yrityksen nimi oli Asianajotoimisto Christian Näsman Oy suurimman osan 2000-luvusta, mutta uusi aikakausi alkoi vuonna 2009 kun Björn Båskista tuli osakas, ja yrityksen nimeksi tuli Asianajotoimisto Näsman & Båsk Oy.

Toimisto on muuttunut paljon viimeisen 25 vuoden aikana – mutta taistelutahto jokaisen asiakkaan asian puolesta on yhtä vahva kuin silloinkin.

Näsman & Båsk tänään

Tällä hetkellä toimistollamme työskentelee viisi juristia, joista kolme on Asianajaliiton jäseniä. Vuonna 2020 Oskar Sundbackista tuli partneri ja kasvu jatkuu edelleen.

Luottamus ja joustavuus on johtolauseemme – autamme asiakkaitamme niin suurissa kuin pienissäkin ongelmissa. Henkilökuntamme laajan osaamisen ja helpon tavoitettavuuden ansiosta pystymme ottamaan uusia toimeksiantoja lyhyelläkin varoitusajalla ja hoitamaan ne tehokkaasti.