bakgrund NB

Om byrån

Från ett skrivbord i hemmet till en byrå med 10 anställda.

Historia

Vår historia börjar 1998, då Näsman & Näsman grundades – under den tiden erbjöd företaget juridiska tjänster med hjälp av en dator och ett skrivbord i ett av barnens rum hemma hos Christian och Maarit Näsman. Sedan dess har byråns verksamhet växt i termer av både personal och erfarenhet inom olika rättsområden. Företaget hette Advokatbyrå Christian Näsman Ab under största delen av 2000-talet, men en ny era och ett nytt varumärke tog form då Björn Båsk blev delägare 2009 och namnet ändrades då även till Advokatbyrå Näsman & Båsk Ab.

Byrån har ändrats mycket under årens gång – men kämparglöden för varje klients ärende är lika stark idag som för 25 år sedan.

Näsman & Båsk idag

I dagsläget är vi fem jurister på byrån, varav tre är medlemmar i advokatförbundet. År 2020 blev Oskar Sundback partner på byrån och vi fortsätter växa organiskt år för år.

Förtroende och flexibilitet är våra ledord – vi är alltid våra klienters medspelare i juridiska frågor och finns tillgängliga för dem i både små och stora frågor. Tack vare vår personalstyrka har vi även möjlighet att ta oss an nya ärenden på kort varsel och sköta dem effektivt.