penna svartvit

Referenser

Vad våra klienter säger om oss.

Privatpersoner

”Vi blev väl omhändertagna då vi kom till kontoret och hade en positiv upplevelse av besöket – Anna Harkkila var både effektiv och kompetent i rollen som jurist. Vi är mycket nöjda.”
– Kaj & Anne Finne, Vasa

”Christians sätt att arbeta var fenomenalt! Jag upplevde att Christian tog hand om ärendet på bästa sätt och gav den information jag behövde, så att jag kunde känna mig trygg i processen. Han var även mycket pålitlig och gav inga falska förhoppningar angående hur utgången kunde bli i den tvist det gällde. Jag uppskattade även att en så högt utbildad och erfaren advokat som Christian, ändå var så jordnära och lyssnade på input från mig som kund. Utgången i tvisten slutade bättre än jag hade kunnat hoppas, och det är mycket tack vare Christian.”
– Patrick Östman, Närpes

Stort tack till jurist Anna Harkkila för juridisk expertis i mitt pensionsärende. Anna är trevlig och saklig och jobbade med mitt ärende med yrkesskicklighet, noggrannhet och effektivitet. Rekommenderar både advokatbyrån och Anna Harkkila varmt.
– Klient från Vasa, 2021

”Vi är jättenöjda med Sabina Saramos insats! Hon är mycket skarp, har ett öga för detaljer och håller i trådarna på ett sätt som gör att vi känner att det är bra investerade pengar – även om det är dyrt att anlita en advokat. Tidtabellerna håller och vi har hållits väl informerade över tid om varje steg som sker i processen. Sabina är vänlig men bestämd – hon lyfter fram olika vinklar på ett rätt och bra sätt. Fast vårt ärende kan anses vara litet har det ändå fått mycket uppmärksamhet av henne och det är vi tacksamma för.”
– Klient från Helsingfors, 2021

”Samarbetet med Oskar Sundback har gått hur smidigt som helst – han har både sakkunskap och har kunnat föreslå lösningar på bästa möjliga sätt för min del. En annan sak jag la märke till var att små detaljer också uppmärksammats; kaffe fanns och alla möten var väl förberedda.”
– Ralf Stoor, Vasa

Processen var besvärlig och invecklad, men uppföljningen från Christian och Sabina var mycket frekvent och man hade alltid någon man kunde ringa eller ta kontakt med då frågor uppstod. Utan byråns hjälp hade man varit helt förvirrad.
– Kim Hautaviita, Lappfjärd

Företag

“Björn är kompetent och sakkunnig och vi förstår varann väldigt bra. Vi har främst anlitat Näsman & Båsk för företagsärenden inom byggbranschen och bemötandet har alltid varit både effektivt och proffsigt.”
– Matias Wik, Wikcon Ab

”Det jag uppskattar mest som kund är att jag alltid får snabb respons på mina förfrågningar om olika ärenden. Jag förstår att det finns mycket att göra och att allt inte går att lösa direkt, men en snabb första respons och estimering av tidtabell från start värderar åtminstone jag högt.”
– Företagsklient från Helsingfors, 2021

Offentlig sektor

”Vi har skött många juridiska ärenden med hjälp av Näsman & Båsk och är mycket nöjda med den service vi fått. Sabina Saramo har lyckats förklara, på ett tydligt och detaljerat sätt, vad olika saker betyder och samarbetet med byrån har varit både smidigt och naturligt.”
– Lauri Laajala, kommundirektör för Perho kommun

Samarbetspartners

”Vi har samarbetat med Näsman & Båsk i över 10 år. Som samarbetspartner uppskattar vi klara instruktioner och den tydliga kommunikationen från byråns sida – vilket gör samarbetet mycket smidigt.”
– Peik Kjerulf, Ekopress

”Under åren har jag haft ett flertal samarbeten med Näsman & Båsk och främst Björn Båsk – och det jag kan säga är att byråns personal är professionella, flexibla och lättillgängliga. Det man kommer överens om håller och det uppskattar man som samarbetspartner! Läget för byrån är även utmärkt – att det ligger mitt i stan gör att det är lätt att besöka och sparar min tid.”
– Lars-Johan Backman, Kiinteistömeklarit

”Det vi uppskattar är den personliga kontakten vi fått med alla i personalen, även de som inte är jurister. Samarbetet med Näsman & Båsk är effektivt, flexibelt och vi får alltid snabba svar på de frågor vi har.”
– Marcus Östman, SKKM