Haemme juristia

Haemme-juristia

Etsimme Näsman & Båskin tiimiin omistautunutta juristia, joka jakaa intohimomme juridiseen työhön ja pitää asiakkaiden palvelemista ykkössijalla. Toivomme sinulta tarkkuutta, tunnollisuutta sekä oma-aloitteisuutta. Asianajotoimistollamme jokaisen panos on tärkeä, ja pääset osallistumaan monipuolisesti eri tehtäviin sekä kehittämään laaja-alaista osaamistasi. Tehtäväsi on avustaa toimistomme juristeja heidän työssään sekä myös hoitaa itsenäisesti asiakkaiden toimeksiantoja suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Aiempi kokemus insolvenssi- tai työoikeudesta katsotaan eduksi, mutta ei ole pakollinen. Otamme myös huomioon toiveesi edistyä juuri sinua kiinnostavien oikeudenalojen parissa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä nopeatempoisessa yrityksessä, jossa tuemme ja autamme toisiamme. Panostamme myös työntekijöidemme hyvinvointiin ja jaksamiseen liikkumalla yhdessä sekä tukemalla omaehtoista liikkumista ja itsestään huolehtimista. Tarjoamme myös kattavat terveyspalvelut.

Jos haet työpaikkaa, jossa pääset tekemään merkityksellistä työtä mukavassa porukassa, lähetä hakemuksesi ja palkkatoivomuksesi osoitteeseen maarit.nasman@nasmanbask.fi 7.4.2024 mennessä. Työt voit aloittaa vaikka heti, toki ottaen huomioon mahdolliset irtisanomisajat. Etenemme rekrytointiprosessissa jo hakuajan aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Heräsikö sinulla kysymyksiä? Lisätietoja antaa Maarit Näsman, puh. +358 44 722 2266.