Vi söker en jurist

Haemme-juristia

Vi söker en engagerad jurist till Näsman & Båsk, som delar vår passion för juridiskt arbete och sätter klientens intressen i första hand. Vi söker dig som är noggrann, samvetsgrann och proaktiv. På vår advokatbyrå är allas insats viktig, och du får arbeta med en mängd olika uppgifter och utveckla din kompetens. Din huvudsakliga uppgift är att bistå våra jurister i deras arbete, och även självständigt hantera klienters uppdrag såväl på finska, svenska som engelska. Tidigare erfarenhet av insolvens- eller arbetsrätt är meriterande, men inget krav. Vi tar också hänsyn till önskemål att utvecklas inom de juridikområden som intresserar dig.

Vi erbjuder dig möjligheten att utvecklas i ett företag med högt tempo där vi stöttar och hjälper varandra. Vi investerar i våra medarbetares välmående och friskvård genom att röra på oss tillsammans och stödja frivillig motion. Vi erbjuder också heltäckande hälsovårdstjänster.

Om du söker en roll där du kan göra meningsfullt arbete i en trevlig gemenskap, uppmanar vi dig att skicka din ansökan och löneanspråk till maarit.nasman@nasmanbask.fi senast den 7.4.2024. Arbetet börjar snarast möjligt, dock med hänsyn till eventuella uppsägningstider. Vi går vidare i rekryteringsprocessen redan under ansökningstiden, och är beredda att anställa så snart en lämplig person hittas.

Har du frågor? För mer information kan du kontakta Maarit Näsman, tel. +358 44 722 2266.