Koronapäivitys

Näsman & Båsk

Maailma ei ole näyttänyt normaalilta tämän kevään aikana ja monen arki on muuttunut. Täällä Näsman & Båskilla työt sujuvat kaikesta huolimatta suhteellisen tavalliseen tapaan. Työntekijät hoitavat työtehtäviään osaksi toimistolla ja osaksi etänä. Meillä on tiukat ohjeet siitä, että toimistolle ei saa tulla, mikäli pientäkin flunssan oiretta on havaittavissa. Silloin puolikuntoinen hoitaa kaikki tarvittavat työnsä kotoa käsin.

Toimiston yhteishenki on vahva ja sosiaalista kanssakäymistä hoidamme yhteisillä lounastauoilla toimiston keittiössä, myös etänä. Keskustelut voivat käydä joskus kuuminakin siitä, kenellä on paras lounas mukana juuri sinä päivänä.

Uudet toimintatavat käyttöön

Asiakaskontakteissa olemme saaneet kehittää uusia menetelmiä. Kaikki fyysiset tapaamiset on toistaiseksi peruttu. Sen sijaan tapaamisia pidetään etänä puhelimen tai videoneuvottelujen välityksellä. Koemme että tämä on toiminut hyvin ja haluamme kiittää asiakkaitamme ymmärryksestä ja sopeutumisesta.

Tuomioistuinkäsittelyä kaipaavat asiat ovat valitettavasti kärsineet, sillä monia käsittelyjä on jouduttu perumaan ja lykkäämään toistaiseksi. Kaikki ovat kuitenkin tietoisia siitä, että tämä tilanne on ohimenevä ja että yhteiskunta tulee jossain vaiheessa hiljalleen palaamaan ennalleen. Sitä odotellessa tarvitaan kärsivällisyyttä ja yhteistyökykyä, jotta voimme pitää toisemme ja itsemme turvassa.

Yllä mainituista seikoista huolimatta olemme Näsman & Båskilla tavoitettavissa tavalliseen tapaan puhelimitse ja sähköpostitse. Älä epäröi ottaa yhteyttä, mikäli haluat neuvontaa koronatilannetta tai mitä tahansa muuta asiaa koskien. Olemme täällä sinua varten!