Uudet partnerit Näsman & Båskilla

Asianajotoimisto Näsman & Båsk partners

Asianajajat Sabina Saramo ja Oskar Sundback ovat Asianajotoimisto Näsman & Båskin uudet partnerit, eli he johtavat toimiston liiketoimintaa yhdessä asianajajien ja partnereiden Christian Näsmanin ja Björn Båskin kanssa.

– Olemme iloisia siitä, että meillä on kaksi nuorta ja pätevää asianajajaa, jotka täyttävät asianajajan ammatin korkeat eettiset vaatimukset. Molemmat ovat aikaansaavia ja antavat uuttaa osaamista toimistollemme. Sabina on erikoistunut työ- ja hallinto-oikeudellisiin kysymyksiin, ja Oskarilla on erityisosaamista yritysoikeuden alalla, kertoo toimiston perustaja Christian Näsman.

20 vuotta täyttävällä Näsman & Båskilla on nykyään 9-10 työntekijää, joista viisi on juristeja. Tämä tarkoittaa sitä, että toimisto on kasvanut Pohjanmaan maakunnan suurimmaksi asianajotoimistoksi ja tähtäimessä on kasvaa edelleen.

Asianajotoimisto Näsman & Båsk Oy rekisteröitiin asianajotoimistoksi 20 vuotta sitten. Sitä ennen yritys oli tarjonnut oikeudellisia palveluita Christian ja Maarit Näsmanin yhden lastenhuoneen nurkasta käsin. Tänä päivänä Christian Näsman on yksi Pohjanmaan arvostetuimmista asianajajista siviilioikeudellisissa asioissa. Björn Båsk tuli osakkaaksi vuonna 2009. Hän vastaa toimiston insolvenssiosastosta, ja hän hoitaa muun muassa vaativien konkurssipesien pesänhoitajan tehtäviä.

Jatkuva kehitys liiketoiminnan keskipisteenä

Näsman & Båsk on vuosien aikana profiloitunut toimistona, joka jatkuvasti laajentaa palveluntarjontaansa ja kouluttaa aktiivisesti asiantuntijoitaan. Tällä hetkellä kehityksen ytimessä ovat etätyö sekä etäpalvelut, ja digitalisaatio tulee yhä tärkeämmäksi myös asianajajille.

– Tärkeintä on edelleen asiakkaiden etu. Heidän täytyy saada sekä hyvää palvelua että parasta mahdollista juridista osaamista käyttöönsä, sanoo Björn Båsk.

Uusilla partnereilla on tärkeät roolit Asianajotoimisto Näsman & Båskin kehittämisessä. Oskar Sundback vastaa Yrittäjäkatsastuksesta, toimiston uusimmasta palvelusta yrittäjille, ja Sabina Saramo kehittää toimiston digitaalista markkinointia ja tapoja, kuinka asianajopalveluita tarjotaan tulevaisuudessa.